Spekekjøt i bit
Speka kjøt av gimmer, utan bein i ulike størrelsar ( 200 til 500 g). Det gjer det enkelt å skjera opp, i tillegg til at det er eit godt alternativ hvis det blir for mykje med eit heilt fenalår.
Produkta frå garden vår vert produsert av ferske råvarer frå eigen gard, så langt lageret rekk. Me brukar berre salt (utan nitrit) i både spekemat og pølser. Produkta er heilt frie for tilsetjingsstoff, og vert laga etter gamle oppskrifter, slik dei har gjort på gardane her på Vestlandet i generasjonar. Her har me tid til å venta på at produkta får modnast naturleg slik at den gode kjøttsmaken kjem fram. Då treng me korkje tilsetjingsstoff eller krydderier for å få smak og haldbarheit på kjøtet.
Reklamasjon: Om produkta ikkje svarar til forventningane, så vennlegst gje tilbakemelding. Er kunden nøgd, er eg nøgd!